OM OSS

Vi er dedikert til å utvikle høy kvalitetsprodukter som vil gjøre det enklere for våre kunder å leve en sunnere livsstil.

I CBD-markedet siden 1995

Vi er en gruppe pionerer i CBD-markedet. Som er veldig begeistret for de potensielle fordelene for mennesker og dyr som vi ser CBD olje kan gi. Vi er dedikert til produkter av høyeste kvalitet og vi tror virkelig de kan gjøre det enklere for våre kunder å leve en sunnere livsstil.
Vi er alltid tilgjengelige og klare til å lytte til tilbakemeldingene dine, og vi vil gjerne høre fra deg, uansett om du gir positive eller negative tilbakemeldinger. Vi sikrer hele tiden kvaliteten på produktene våre ved å gjennomføre de nødvendige testene, og alle ingrediensene i våre kommer fra Naturen – 100 % naturlig og organisk. Vi tillater ikke bruk av gjødsel, plantevernmidler eller GMO-modifiserte produktene stammer i noen av våre produkter. Dermed kan vi garantere den høyeste kvaliteten til alle våre kunder. Selv våre pakkematerialer er biovennlige.

Vårt løfte til deg

Målet vårt er å hele tiden være oppdatert med de siste trendene i verden av CBD-olje, slik at vi kan tilby deg de beste og mest innovative produktene i markedet.
Z

Produkter av høy kvalitet

Våre produkter er GMO-frie og testet i eksterne laboratorier med dokumenterte resultater.
Z

Sikker betaling

Trygge og sikre betalinger. Alle data er beskyttet av SSL-protokoller.
Z

Rask Levering

Vi sender våre produkter med UPS. Alltid nøyaktig og presise.
Z

Utmerket support

Vårt kundeserviceteam er alltid klar til å svare på dine spørsmål.

Bare den beste kvaliteten på CBD

Vårt interne team av produkteksperter med lang bransjeerfaring utvikler nye og innovative produkter av høy kvalitet og med dokumenterte og dokumenterte resultater for å sikre den høyeste kvaliteten for våre kunder.

Våre forskere

Vi er et team som består av 21 forskere, og vi grunnla dette prosjektet for å gi folk muligheten til å finne ut alt om CBD.

Naim Nizam

John Doe

Marin Smith

Quick Links

Om oss | Vår blogg | Vår butikk

Kontakt oss

Telefon arbeidstid

Hverdager: 14:00 – 16:00

(+44) 1344 595 667
contact@cbd-olje.no